Det första du vill göra med någon gratis poker bonus är att titta på villkoren för bonusen för att se till att du kvalificerar dig. Se till att du inte lägger alla dina pengar i en kruka eftersom det finns gränser för hur mycket pengar du kan förlora i en session av poker. Merparten av tiden får du sätta in och ta ut från samma webbplats. Var kan jag spela Poker med en Poker Bonus? De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem.

Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt. För resten måste du göra det själv. Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier. 2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning. Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?). 1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel. Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel.

Därför måste du studera det från det ögonblick du börjar spela. Naturligtvis inte bara någon bok, men en som lär dig mer än bara poker strategi. Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet. Du är fri att använda den till alla dina spel. Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre?

Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem. Fördelen med att spela online-webbplatser som Party Poker, Full Tilt Poker och Absolute Poker är att de har en videoströmningsfunktion. Men då igen måste du vara villig att spendera mer pengar. Varje hand https://sw.poker-files.com av poker sänds live online som det sker. Han visar dig de enklaste, mest effektiva sätten att bestämma den bästa starthanden att spela från en position baserat på din förståelse för motståndaren och de kort du har delat ut.

Läs Handicapping Bible av Ed Miller. Med andra ord har du omedelbar tillgång till informationen och du kan lära dig det nästan lika snabbt som du spelar. 3) Välj spelet upp online. Spelet sänds i liknande format. Kom bara ihåg att de billigaste spelen kommer att kosta dig ingenting i riktiga pengar. Några är gratis och andra kommer att kosta dig pengar. En kamera fångar bordet hela tiden.